به طور معمول تصاویری که از برنامه های مختص به استارت آپ کانادا در اکثر تبلیغات به نمایش گذاشته می شود با ماهیت اصلی این برنامه ها، هماهنگ نبوده و فاصله زیادی دارد. بنابراین مواردی همچون ساده و آسان به نمایش گذاشتن این برنامه، ضمانت کردن آن، اعلام قطعی بودن موفقیت پروژه قبل از اجرای آن، داشتن ارتباط حضوری با مجریان و مقامات این برنامه و … جزء تصاویر دور از واقعیت بوده و متاسفانه کاملا بدون هیچ قاعده و اصولی در حال گسترش می باشد. ولی تصویر واقعی شکست افراد با اقدام اشتباه، روی دیگر این برنامه است که در اختیار و دید شما قرار نمی گیرد.
روش های دریافت استارت آپ کانادا
ناگفته نماند که برنامه استارت آپ کانادا، مختص به ویزای کانادا همانند دیگر برنامه های مهاجرتی کشور کانادا نیست و برنامه و شرایط مخصوص به خود را دارد. در نتیجه بایستی دقت و اهمیت داشتن یک تیم متخصص و با تجربه برای اقدام به انجام این برنامه را افزایش داد.
سپس با طی نمودن روال نرمال این برنامه یا همان Letter of Support (دریافت نامه حمایت) از طرف سه سازمان حمایتی شامل سازمان سرمایه گذاری ونچر کپیتال، سازمان سرمایهگذاری آنجل و انکوباتورها که از طرف سازمان مهاجرت کانادا حمایت می شوند، بخش های اولیه این برنامه ها به اتمام می رسند. البته تا این مرحله تفاوت تاثیرگذار و نکته خاصی در نحوه دریافت و یا نوع سازمان وجود ندارد و همچنان توسط شرکت های متنوع و مختلفی قابل اجرا می باشد.
مرحله نهایی یا همان مرحله اصلی جهت اقدام اشخاص در استارت آپ کانادا، زمانی است که برای اخذ اقامت دائم کشور کانادا، پرونده شما همراه نامه حمایتی به سازمان مهاجرت این کشور فرستاده می شود. سپس فرآیند بررسی اقامت دائم شما در فدرال نزد سازمان مهاجرت کانادا شروع می شود. البته در این مرحله نمونه های زیادی از متقاضیان و مراجعین وجود دارند که پرونده آن ها در پروسه Peer Review یا بررسی همکار توسط سازمان مهاجرت رد شده و با صرف هزینه های هنگفت هیچ نتیجه ای نگرفته اند. درنتیجه شانس خود را برای مهاجرت از دست می دهند. قسمت بد داستان اینجاست که در آن پروژه 3 الی 4 و در برخی مواقع 5 نفر گنجانده شده بودند که به محض رد شدن یک نفر از آن ها، بقیه اعضای استارت آپی نیز رد می شوند.
امروزه در کانادا سازمان هایی وجود دارند که نامه های حمایتی را در قبال پول به متقاضیان می فروشند. روال کاری آن ها بر اساس پروژه های ساختگی و ایجاد بیزنس است تا شرط لازم برای سازمان مهاجرت کانادا را شبیه سازی کنند. اما این پروژه های تحویل داده شده و بیزنس ها جنبه خارجی یا واقعی ندارند و مدرکی معتبر بر اساس گردش و کارکرد آن ها به شکل گزارش های واقعی مالکیت معنوی، مادی و موجودیت حقوقی در دسترس شما قرار نمی گیرند.
هدفی که استارتاپی ها در برنامه مختص به استارت آپ کانادا دنبال آن هستند این است که متقاضیان در بیزنس های حقیقی سهیم باشند، کسب و کار یا شغل واقعی را راه اندازی نمایند، در پروژه سرمایه گذار واقعی داشته باشند و در مرحله آخر اجرای آن پروژه ها یا برنامه ها را در کشور کانادا دنبال کنند. بنابراین فلسفه اصلی پروژه و برنامه استارت آپ مختص به ویزای کانادا این است و سازمان مهاجرت کشور کانادا برای چیزی غیر از این هیچ گونه اقامتی برای متقاضی صادر نمی کند. بنابراین روز به روز بر تعداد پرونده های رد شده از طرف سازمان مهاجرت کانادا می افزاید.
مزایا و معایب استارت آپ کانادا
معایب استارت آپ کانادا، موضوعی است که واکاوی آن احتمال دارد به سود مهاجرین خارجی باشد. حال اگر متقاضی ویزا تنها مزایای ویزا را در نظر بگیرد، ممکن است در بلند مدت با مشکلات ویزا روبه رو شود و از لذت آن بکاهد. بنابراین بایستی قبل از اقدام جهت اخذ ویزای کانادا از طریق استارت آپ علاوه بر مزایا در مورد معایب آن نیز تحقیق کنید. البته هر کشوری نسبت به نکات مثبت خود، نکات منفی پررنگ یا کم رنگی دارد. حال کشور کانادا به علت دارا بودن سیاست تدریجی و امکانات فوق العاده و مرفه تر از امکانات داخل کشور مبداء، در بین مهاجرین بیشترین طرفداران را به خود اختصاص داده است. ناگفته نماند که امکانات کشور کانادا تحسین برانگیز می باشد، اما سبک زندگی برخی از افراد موجب کاهش نکات مثبت این کشور می شود.
و اما معایب استارت آپ کانادا پروسه طولانی، شرط حضور روزشمار، عدم قطعی بودن دریافت اقامت و . .. می باشد. بنابراین افرادی که می خواهند در ایران زندگی کنند باید دور ویزای کانادا را خط بکشند. حال اگر نمی توانند هر چند ماه یک بار این مسافرت وقت بر و هزینه بر را تجربه کنند با استفاده از ویزای استارت آپ این کشور می توانند همزمان 5 نفر را در لیست ویزا جای دهند. البته باید هر 5 نفر واجد شرایط باشند و اگر یکی از آن ها رد شوند مابقی نیز نمی توانند به کانادا سفر کنند.
پاسپورت دومینیکا سریع ترین روش برای رسیدن به تابعیت دوم
پاسپورت دومینیکا دارای مزایایی همچون بازه زمانی کوتاه مدت 6 ماهه تا زمان دریافت پاسپورت، عدم نیاز به مدرک زبان و حضور فیزیکی و نداشتن شرایط دشوار همچون سوابق مدیریتی است. البته به غیر از مزایای کشور دومینیکا که افراد را تشویق به اقدام جهت دریافت تابعیت این کشور می نماید، مزایای دیگری برای افراد ایرانی دارد که برای اخذ پاسپورت و تابعیت برای متقاضیان پرونده تشکیل می دهد. همچنین دومینیکا تنها کشوری در جهان است که از طریق پروسه کوتاه مدت یا همان سرمایه گذاری به صورت قانونی، به متقاضیان ایرانی اعطای تابعیت می نماید. بنابراین برای افراد مقیم ایران که تنها تابعیت ایران را دارند و برای سفرهای خارجی و تجارت های بین المللی به اخذ پاسپورت یا تابعیت دوم نیاز دارند، پاسپورت دومینیکا بهترین گزینه محسوب می شود. هدف از گرفتن پاسپورت دومینیکا تنها سفر به این کشور نیست بلکه اجازه سفر به کشور های حوزه شنگن و انگلستان بدون نیاز به دریافت ویزا می باشد.
پیشنهاد ما به ایرانی های عزیزی که دائما در سفر و رفت و آمد هستند، دریافت پاسپورت قدرتمند دومینیکا و استفاده از آن برای سفرهای متعدد بدون نیاز به ویزا می باشد.